Sila Klik Di Sini

AKTIVITI MESTICA

Berikut adalah jadual terkini show dan aktiviti Mestica buat masa ini. Jangan lupa untuk bertemu kami di venue-venue berikut:

  • 9 Mac Juri pertandingan Nasyid Nadwah Islamiah IPMA di Kolej MARA Banting pukul 8.30 malam
  • 10 Mac Majlis penutupan Minggu Penghayatan Islam Kolej Ke-9 Universiti Malaya pukul 9.00 malam
  • 24 Mac Roadshow Anugerah Nasyeed.Com di Village Mall Sungai Petani Kedah pukul 2.00 petang
  • 31 Mac Konsert Malam Kesenian Islam bersama Hijjaz dan Mestica di Kuala Langat pukul 8.30 malam
  • 13 April Malam Anugerah Nasyeed.Com di Dewan Muktamar Pusat Islam, KL pukul 8.30 malam
  • 12 Mei walimatul arus Nur Sofea di Kg Parit Buaya, Muar, Johor

Untuk sebarang tempahan bagi urusan persembahan dan sebagainya boleh lah berhubung dengan wakil kami saudara Razin di talian 016-232 1980 atau email di alamatmestica313@gmail.com

Monday, August 8, 2011

Salam FM 91.1

Rasanya masih ramai yang belum menyedari kewujudan sebuah stesen radio Islamik yang dikelolakan oleh JAKIM iaitu Salam FM. Mungkin kerana ianya bersiaran pada masa yang terhad iaitu bermula pukul 12.00 tengah malam sehingga 8.00 pagi serta ia berkongsi frekuensi bersama Asyik FM dan Radio Suara Islam. Jadi bagi anda yang ingin mengikuti siaran Salam FM bolehlah 'tune' radio anda ke 91.1 FM bagi kawasan lembah klang.

Alhamdulillah, Mestica telah diundang untuk ditemubual di konti Salam FM buat kali kedua pada 15 Julai yang lalu. Kali ini kami hadir bertiga sahaja kerana Khairul puny akomitmen lain. Dalam temubual tersebut, kami sempat berkongsi perkembangan semasa Mestica dengan para pendengar.Sekurang-kurangnya teman-teman diluar sana dapat mendengar berita terbaru tentang kami yang melibatkan pembikinan album ke-4 serta jadual persembahan pentas serta perkembangan diri masing-masing. Terima kasih kami ucapkan kepada DJ Norlida kerana sudi menjemput kami.

No comments: