Sila Klik Di Sini

AKTIVITI MESTICA

Berikut adalah jadual terkini show dan aktiviti Mestica buat masa ini. Jangan lupa untuk bertemu kami di venue-venue berikut:

  • 9 Mac Juri pertandingan Nasyid Nadwah Islamiah IPMA di Kolej MARA Banting pukul 8.30 malam
  • 10 Mac Majlis penutupan Minggu Penghayatan Islam Kolej Ke-9 Universiti Malaya pukul 9.00 malam
  • 24 Mac Roadshow Anugerah Nasyeed.Com di Village Mall Sungai Petani Kedah pukul 2.00 petang
  • 31 Mac Konsert Malam Kesenian Islam bersama Hijjaz dan Mestica di Kuala Langat pukul 8.30 malam
  • 13 April Malam Anugerah Nasyeed.Com di Dewan Muktamar Pusat Islam, KL pukul 8.30 malam
  • 12 Mei walimatul arus Nur Sofea di Kg Parit Buaya, Muar, Johor

Untuk sebarang tempahan bagi urusan persembahan dan sebagainya boleh lah berhubung dengan wakil kami saudara Razin di talian 016-232 1980 atau email di alamatmestica313@gmail.com

Wednesday, September 2, 2009

Dengarkan Single Terbaru Mestica di Selamat Pagi Malaysia

Jumaat ini Mestica akan menjadi artis undangan rancangan Selamat Pagi Malaysia yang akan disiarkan secara live di RTM 1. Mestica sebenarnya dalam rangka promosi album Seri Aidilfitri yang akan mula berada di pasaran hujung minggu ini. Dalam album tersebut Mestica telah berkoloborasi bersama Rabbani, Muadz, Sofieya, Algebra, Amrain dan Itqan dalam satu lagu raya terbaru. Lagu berjudul Seri Aidilfitri ini juga merupakan lagu terakhir yang dirakamkan oleh Allahyarham Ustaz Asri Ibrahim. Malah pengambaran videoklip lagu tersebut juga dijalankan seminggu sebelum beliau kembali ke rahmatullah. Insya Allah video klip tersebut akan turut menemui anda di kaca-kaca tv menjelang hari raya nanti.

Mestica juga akan memperdengarkan single terbaru kami berjudul Kasih buat pertama kalinya pada khalayak umum. Lagu ini adalah ciptaan sepenuhnya oleh Dakmie dan proses ralaman dibuat sepenuhnya di studio Nasyeed.Com. Jadi jangan lupa temujanji kita jumaat ini ye! Biasanya artis jempuan untuk SPM akan muncul 2 kali. Yang pertama dalam pukul 8.00 dan kali kedua di penghujung rancangan. Saksikan kami nanti!

No comments: