Sila Klik Di Sini

AKTIVITI MESTICA

Berikut adalah jadual terkini show dan aktiviti Mestica buat masa ini. Jangan lupa untuk bertemu kami di venue-venue berikut:

  • 9 Mac Juri pertandingan Nasyid Nadwah Islamiah IPMA di Kolej MARA Banting pukul 8.30 malam
  • 10 Mac Majlis penutupan Minggu Penghayatan Islam Kolej Ke-9 Universiti Malaya pukul 9.00 malam
  • 24 Mac Roadshow Anugerah Nasyeed.Com di Village Mall Sungai Petani Kedah pukul 2.00 petang
  • 31 Mac Konsert Malam Kesenian Islam bersama Hijjaz dan Mestica di Kuala Langat pukul 8.30 malam
  • 13 April Malam Anugerah Nasyeed.Com di Dewan Muktamar Pusat Islam, KL pukul 8.30 malam
  • 12 Mei walimatul arus Nur Sofea di Kg Parit Buaya, Muar, Johor

Untuk sebarang tempahan bagi urusan persembahan dan sebagainya boleh lah berhubung dengan wakil kami saudara Razin di talian 016-232 1980 atau email di alamatmestica313@gmail.com

Tuesday, November 24, 2009

Mestica @ B2B I Luv Islam

3 Oktober lepas, Mestica telah dijemput bersama-sama hadir dalam program Back to Basic yang dianjurkan olej komuniti I Luv Islam bertempat di perkarangan Karangkraf. Mestica hanya diwakili oleh Razin dan Kerol kerana Epul dan Khalil tidak dapat hadir. Turut hadir ialah CEO Kumpulan Karangkraf iaitu Dato Husamuddin Yaacob dan pegawai-pegawai kanan karangkraf. Selain daripada Dato Husamuddin Yaacob yang berkongsi pengalamannya dalam membina empayar perniagaan, Razin dan Kerol turut diberi peluang untuk berkongsi cerita masing-masing tentang penglibatan dalam bidang seni mahupun perniagaan.

En Ahmad Yani ( Kiri) dan Dato Husamudin Yaacob

Majlis ini sebenarnya turut diadakan bersempena dengan sambutan Idulfitri tahun ini dan ulang tahun I Luv Islam.Sebelum menjamu selera, kami sempat bergambar dengan semua hadirin. Semoga program ini akan merapatkan lagi hubungan I Luv Islam dan Mestica.

Antara ahli I Luv Islam yang hadir

No comments: