Sila Klik Di Sini

AKTIVITI MESTICA

Berikut adalah jadual terkini show dan aktiviti Mestica buat masa ini. Jangan lupa untuk bertemu kami di venue-venue berikut:

  • 9 Mac Juri pertandingan Nasyid Nadwah Islamiah IPMA di Kolej MARA Banting pukul 8.30 malam
  • 10 Mac Majlis penutupan Minggu Penghayatan Islam Kolej Ke-9 Universiti Malaya pukul 9.00 malam
  • 24 Mac Roadshow Anugerah Nasyeed.Com di Village Mall Sungai Petani Kedah pukul 2.00 petang
  • 31 Mac Konsert Malam Kesenian Islam bersama Hijjaz dan Mestica di Kuala Langat pukul 8.30 malam
  • 13 April Malam Anugerah Nasyeed.Com di Dewan Muktamar Pusat Islam, KL pukul 8.30 malam
  • 12 Mei walimatul arus Nur Sofea di Kg Parit Buaya, Muar, Johor

Untuk sebarang tempahan bagi urusan persembahan dan sebagainya boleh lah berhubung dengan wakil kami saudara Razin di talian 016-232 1980 atau email di alamatmestica313@gmail.com

Saturday, February 11, 2012

Salam Maulidurrasul

Sudah terlalu lama rasanya blog ini tidak diupdate. Sebenarnya banyak cerita yang ingin dikongsikan namun kesibukan pihak admin menyebabkan  blog ni dah mula bersawang. Namun alhamdulillah kami akan tetap cuba menyalurkan maklumat dan informasi terkini berkenaan dengan Mestica. Semasa buat posting ni, kami sebenarnya tengah buat preparation terakhir untuk program Mawlid@ Shah Alam yang akan berlangsung pada malam ini. Program anjuran Nasyeed.Com ini turut mendapat sokongan padu IKIM fm sebagai penganjur bersama. Malah penyampai-penyampai IKIM fm juga akan turut membuat persembahan istimewa pada malam ini..So sesiapa yang free malam ni jangan lupa untuk bersama kami malam ini.. jumpa di sana!No comments: